Online reserveren - Zwijndrecht

Zwijndrecht open
Vanaf 1 juli 2020 zijn de 100 meter banen van Zwijndrecht weer open! Vind hieronder welke data beschikbaar zijn voor SV Gorcum. Je kunt hieronder de data voor 2020-2021 vinden.

Zelf online reserveren

Online reserveren is alleen mogelijk voor leden van SV Gorcum. Je kunt alleen voor jezelf reserveren. Je reserveert vanaf 2021 voor een tijdsvak van 45 minuten. Het kunt reserveren van 09.00 - 13.00 uur. Zoals gebruikelijk zijn er 5 banen beschikbaar voor onze vereniging. Op de volgende data kun je nog reserveren:

Resterende data voor 2020

1. Zondag 29 november 2020
  2. Zondag 13 december 2020

Planning voor 2021

1. Zondag 17 januari 2021
  2. Zondag 31 januari 2021
  3. Zondag 28 februari 2021
  4. Zondag 21 maart 2021
  5. Zondag 11 april 2021
  6. Zondag 9 mei 2021
  7. Zondag 6 juni 2021
  8. Zondag 4 juli 2021
  9. Zondag 12 september 2021
  10. Zondag 24 oktober 2021
  11. Zondag 21 november 2021
  12. Zondag 12 december 2021

Voordat je reserveert

• Ervaar je klachten zoals hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk of smaakverlies? Kom dan niet en maak geen online reservering. Zie ook de KNSA website met de volgende checkvragen
  • Reserveer alleen voor jezelf, dubbele reserveringen worden verwijderd;
  • Was je handen bij binnenkomst (ook bij Zwijndrecht);
  • Geef elkaar de ruimte (letterlijk en figuurlijk).
  • Ben je verhinderd? Laat dit dan weten door je eigen reservering te annuleren, graag 24 uur van te voren;
  • Reserveren is alleen mogelijk voor SVG leden, kortom NIET voor introducées of niet-leden;
  • Kom maximaal 5 minuten van te voren;
  • Maximaal 5 schutters op de baan (banen beschikbaar).
  • Je kunt vanaf 2021 reserveren in tijdsvakken van 45 minuten. Let op: dit is inclusief inschrijven, installeren, opruimen, uitschrijven en vertrekken.
  • Binnenkomst is via de hoofdingang, vertrek via zijuitgang vanaf de schietbaan, de looprichting wordt aangegeven met pijlen.

Praktische informatie Zwijndrecht

1. Voor de 100 meter baan zijn de separatie wanden tussen de schietstanden aangepast waardoor alle 5 schietstanden probleemloos gebruikt kunnen worden.
  2. De voorrangsborden zijn op alle deuren geplaatst.  Voor de rest is gezond verstand en 1,5 meter voldoende.
  3. De "wachtruimte" die doorgaans kantine wordt genoemd is open.
  4. Er staan tafels en stoelen in voor 20 personen met inachtneming van 1,5 meter  tussenruimte.
  5. De bar die dan ook open zal zijn wordt bezet door Tinie Mulder van "Als 't Moet" .Zij kan altijd helpen met een toelichting op de spelregels.

Samengevat: het schieten op de 100 meterbaan zal bijna als voorheen gaan. Het is de gang naar het schietpunt en het verblijf in de wachtkamer (kantine) die speciale aandacht moeten krijgen.

Maak hieronder je reservering

Gebruiksaanwijzing bij online reserveren voor Zwijndrecht

1. Klik op een tijdsslot waarop je wil reserveren.
  2. Het aantal beschikbare plekken wordt met een cijfer bij het tijdsslot aangegeven.
  3. Vul jouw voornaam, achternaam en e-mailadres in en bevestig je inschrijving.
  4. Je ontvangt automatisch een bevestigingse-mail.
  5. Je ontvangt 1 dag van te voren om 18.00 uur een herinnering (reminder).
  6. Let op: je kunt je eigen reservering annuleren met een unieke link in de bevestigingse-mail of in de reminder!
  7. Het kan zijn dat je bevestiging- of reminder e-mail in je ongewenste (junk) berichtenfolder terecht komt.
  8. Wij houden rekening met het verwerkingsregister AVG van de vereniging, de reserveringsgegevens worden verder niet opgeslagen maar verwijderd na het verstrijken van de reserveringsdatum.