Online reserveren - Zwijndrecht

Zwijndrecht (ook) weer open!
Vanaf 1 juli 2020 gaan de 100 meter banen van Zwijndrecht ook weer open! Vind hieronder welke data beschikbaar zijn voor Schietvereniging Gorcum.

Zelf online reserveren

Online reserveren is alleen mogelijk voor leden van Schietvereniging Gorcum. Je kunt alleen voor jezelf reserveren. Je reserveert voor een tijdsvak van 30 minuten. Het kunt reserveren van 09.00 - 13.00 uur. Zoals gebruikelijk zijn er 5 banen beschikbaar voor onze vereniging. Op de volgende data kun je reserveren:

1. Zondag 12 juli
  2. Zondag 6 september
  3. Zondag 20 september
  4. Zondag 18 oktober
  5. Zondag 29 november
  6. Zondag 13 december

Voordat je reserveert

• Ervaar je klachten zoals hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk of smaakverlies? Kom dan niet en maak geen online reservering. Zie ook de KNSA website met de volgende checkvragen
  • Reserveer alleen voor jezelf, dubbele reserveringen worden verwijderd;
  • Was je handen bij binnenkomst (ook bij Zwijndrecht);
  • Geef elkaar de ruimte (letterlijk en figuurlijk).
  • Ben je verhinderd? Annuleer dan je reservering tenminste 24 uur van te voren;
  • Reserveren is alleen mogelijk voor SVG leden, kortom NIET voor introducées of niet-leden;
  • Kom maximaal 5 minuten van te voren;
  • Maximaal 5 schutters op de baan (banen beschikbaar).
  • Je kunt reserveren in tijdsvakken van 30 minuten. Let op: dit is inclusief inschrijven, installeren, opruimen, uitschrijven en vertrekken.
  • Binnenkomst is via de hoofdingang, vertrek via zijuitgang vanaf de schietbaan, de looprichting wordt aangegeven met pijlen.

Praktische informatie Zwijndrecht

1. Voor de 100 meter baan zijn de separatie wanden tussen de schietstanden aangepast waardoor alle 5 schietstanden probleemloos gebruikt kunnen worden.
  2. De voorrangsborden zijn op alle deuren geplaatst.  Voor de rest is gezond verstand en 1,5 meter voldoende.
  3. De "wachtruimte" die doorgaans kantine wordt genoemd is open.
  4. Er staan tafels en stoelen in voor 20 personen met inachtname van 1,5 meter  tussenruimte.
  5. De bar die dan ook open zal zijn wordt bezet door Tinie Mulder van "Als 't Moet" .Zij kan altijd helpen met een toelichting op de spelregels.

Samengevat: het schieten op de 100 meterbaan zal bijna als voorheen gaan. Het is de gang naar het schietpunt en het verblijf in de wachtkamer (kantine) die speciale aandacht moeten krijgen.

Maak hieronder je reservering

Gebruiksaanwijzing bij online reserveren voor Zwijndrecht

1. Reserveren kan vanaf 12 juli.
  2. Klik op een tijdsslot waarop je wil reserveren.
  3. Het aantal beschikbare plekken wordt met een cijfer bij het tijdsslot aangegeven.
  4. Vul jouw voornaam, achternaam en e-mailadres in en bevestig je inschrijving.
  5. Je ontvangt automatisch een bevestigingse-mail.
  6. Je ontvangt 1 dag van te voren om 18.00 uur een herinnering (reminder).
  7. Het kan zijn dat je bevestiging- of reminder e-mail in je ongewenste (junk) berichtenbox terecht komt.
  8. Wij houden rekening met het verwerkingsregister AVG van de vereniging.
  9. De reserveringsgegevens worden verder niet opgeslagen maar verwijderd.