Online reserveren - Zwijndrecht

Planning en schietzondagen

Vind hieronder de beschikbare data voor de 100 meter banen van Zwijndrecht voor 2022.

Zelf online reserveren

Online reserveren is alleen mogelijk voor leden van SV Gorcum. Je kunt alleen voor jezelf reserveren. Je reserveert vanaf 2022 voor een tijdsvak van 40 minuten. Het kunt reserveren van 08.45 - 12.45 uur. Zoals gebruikelijk zijn er 5 banen beschikbaar voor onze vereniging. Let op: dit zorgt wel voor iets minder (maximale) capaciteit, namelijk 6 x 5 = 30 plekken op een gemiddelde zondag.

Op de volgende data kun je reserveren:

(Resterende) planning voor 2022

• 30 januari
  • 6 februari
  • 6 maart
  • 3 april
  • 1 mei
  • 29 mei
  • 26 juni
  • 3 juli
  • 4 september
  • 2 oktober
  • 6 november
  • 4 december

Praktische informatie Zwijndrecht

1. Voor de 100 meter baan zijn de separatie wanden tussen de schietstanden aangepast waardoor alle 5 schietstanden probleemloos gebruikt kunnen worden.
  2. De voorrangsborden zijn op alle deuren geplaatst.  Voor de rest is gezond verstand en 1,5 meter voldoende.
  3. De "wachtruimte" die doorgaans kantine wordt genoemd is open.
  4. Er staan tafels en stoelen in voor 20 personen met inachtneming van 1,5 meter  tussenruimte.
  5. QR code scannen verplicht of negatieve test.
  6. De bar die dan ook open zal zijn wordt bezet door een lid van SV  "Als 't Moet".

Samengevat: het schieten op de 100 meterbaan zal bijna als voorheen gaan. Het is de gang naar het schietpunt en het verblijf in de wachtkamer (kantine) die speciale aandacht moeten krijgen.

Maak hieronder je reservering

Gebruiksaanwijzing bij online reserveren voor Zwijndrecht

1. Klik op een tijdsslot waarop je wil reserveren.
  2. Het aantal beschikbare plekken wordt met een cijfer bij het tijdsslot aangegeven.
  3. Vul jouw voornaam, achternaam en e-mailadres in en bevestig je inschrijving.
  4. Je ontvangt automatisch een bevestigingse-mail.
  5. Je ontvangt 1 dag van te voren om 18.00 uur een herinnering (reminder).
  6. Let op: je kunt je eigen reservering annuleren met een unieke link in de bevestigingse-mail of in de reminder!
  7. Het kan zijn dat je bevestiging- of reminder e-mail in je ongewenste (junk) berichtenfolder terecht komt.
  8. Wij houden rekening met het verwerkingsregister AVG van de vereniging, de reserveringsgegevens worden verder niet opgeslagen maar verwijderd na het verstrijken van de reserveringsdatum.