Online reserveren - Zwijndrecht

Ook Zwijndrecht is weer geopend vanaf 19 mei 2021. De bestaande Corona maatregelen en richtlijnen blijven nog van steeds toepassing. Deze zijn ook terug te vinden op het nieuwsbericht van de KNSA website

Planning en schietzondagen
Vind hieronder de beschikbare data voor de 100 meter banen van Zwijndrecht voor 2021. Update, SV Gorcum heeft 6 (!) extra zondagen vanuit Zwijndrecht gekregen. Vind deze extra schietzondage in het onderstaande overzicht (in rood).

Zelf online reserveren

Online reserveren is alleen mogelijk voor leden van SV Gorcum. Je kunt alleen voor jezelf reserveren. Je reserveert vanaf 2021 voor een tijdsvak van 40 minuten. Het kunt reserveren van 09.00 - 13.00 uur. Zoals gebruikelijk zijn er 5 banen beschikbaar voor onze vereniging. Let op: dit zorgt wel voor iets minder (maximale) capaciteit, namelijk 6 x 5 = 30 plekken op een gemiddelde zondag. Op de volgende data kun je reserveren voor 2021.

Planning voor 2021

1. Zondag 17 januari 2021
  2. Zondag 31 januari 2021
  3. Zondag 28 februari 2021 (let op: vanwege lockdown voorlopig voor onbepaalde tijd gesloten)
  4. Zondag 21 maart 2021
  5. Zondag 11 april 2021
  6. Zondag 9 mei 2021
  7. Zondag 30 mei 2021 (extra)
  8. Zondag 6 juni 2021
  9. Zondag 4 juli 2021
  10. Zondag 1 augustus 2021 (extra)
  11. Zondag 29 augustus 2021 (extra)
  12. Zondag 12 september 2021
  13. Zondag 3 oktober 2021 (extra)
  14. Zondag 24 oktober 2021
  15. Zondag 7 november 2021 (extra)
  16. Zondag 21 november 2021
  17. Zondag 28 november 2021 (extra)
  18. Zondag 12 december 2021

Voordat je reserveert

• Ervaar je klachten zoals hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk of smaakverlies? Kom dan niet en maak geen online reservering. Zie ook de KNSA website met de volgende checkvragen
  • Reserveer alleen voor jezelf, dubbele reserveringen worden verwijderd;
  • Was je handen bij binnenkomst (ook in Zwijndrecht);
  • Geef elkaar de ruimte (letterlijk en figuurlijk).
  • Ben je verhinderd? Laat dit dan weten door je eigen reservering te annuleren, graag 24 uur van te voren;
  • Reserveren is alleen mogelijk voor SVG leden, kortom NIET voor introducées of niet-leden;
  • Kom maximaal 5 minuten van te voren;
  • Maximaal 5 schutters op de baan (banen beschikbaar).
  • Je kunt vanaf 2021 reserveren in tijdsvakken van 40 minuten (iets langer dan 2020). Let op: dit is inclusief inschrijven, installeren, opruimen, uitschrijven en vertrekken.
  • Binnenkomst is via de hoofdingang, vertrek via zijuitgang vanaf de schietbaan, de looprichting wordt aangegeven met pijlen.

Praktische informatie Zwijndrecht

1. Voor de 100 meter baan zijn de separatie wanden tussen de schietstanden aangepast waardoor alle 5 schietstanden probleemloos gebruikt kunnen worden.
  2. De voorrangsborden zijn op alle deuren geplaatst.  Voor de rest is gezond verstand en 1,5 meter voldoende.
  3. De "wachtruimte" die doorgaans kantine wordt genoemd is open.
  4. Er staan tafels en stoelen in voor 20 personen met inachtneming van 1,5 meter  tussenruimte.
  5. De bar die dan ook open zal zijn wordt bezet door Tinie Mulder van "Als 't Moet" .Zij kan altijd helpen met een toelichting op de spelregels.

Samengevat: het schieten op de 100 meterbaan zal bijna als voorheen gaan. Het is de gang naar het schietpunt en het verblijf in de wachtkamer (kantine) die speciale aandacht moeten krijgen.

Maak hieronder je reservering

Gebruiksaanwijzing bij online reserveren voor Zwijndrecht

1. Klik op een tijdsslot waarop je wil reserveren.
  2. Het aantal beschikbare plekken wordt met een cijfer bij het tijdsslot aangegeven.
  3. Vul jouw voornaam, achternaam en e-mailadres in en bevestig je inschrijving.
  4. Je ontvangt automatisch een bevestigingse-mail.
  5. Je ontvangt 1 dag van te voren om 18.00 uur een herinnering (reminder).
  6. Let op: je kunt je eigen reservering annuleren met een unieke link in de bevestigingse-mail of in de reminder!
  7. Het kan zijn dat je bevestiging- of reminder e-mail in je ongewenste (junk) berichtenfolder terecht komt.
  8. Wij houden rekening met het verwerkingsregister AVG van de vereniging, de reserveringsgegevens worden verder niet opgeslagen maar verwijderd na het verstrijken van de reserveringsdatum.