Online reserveren - Gorcum

Achtergrond
Nadat op 11 mei 2020 de schietsportverenigingen met een buitenbaan hun activiteiten weer mochten hervatten na de Corona lockdown, mogen per 1 juli 2020 alle schietsportverenigingen in Nederland (onder voorbehoud) hun deuren weer openen. Die heropening is wel onder strikte voorwaarden met inachtneming van 1,5 meter afstand, hygiënische maatregelen en allerlei organisatorische voorschriften. Daar hoort ook een nieuw online reserveringssysteem voor de leden van onze vereniging bij.

Vanaf 1 september 2020 weer geopend

Na de zomerstop 2020 zijn wij weer geopend per 1 september. Het online reserveren zal tenminste september en oktober 2020 gelden. Vermoedelijk zullen de coronamaatregelen verlengd of aangepast worden. Dit is echter op moment van schrijven nog onbekend.

Zelf online reserveren (onderaan deze pagina)

Online reserveren is alleen mogelijk voor leden van Schietvereniging Gorcum. Je kunt ook alleen voor jezelf reserveren op de bekende dagen:

• Dinsdag: 19.00 - 22.00 uur - reguliere schutters
  • Woensdag: (even weken met uitzondering van 1 juli):
    • 19.00 - 20.00 uur (geweerschutters)
    • 20.00 - 22.00 uur reguliere schutters
  • Zaterdag: 11.00 - 13.00 uur - reguliere schutters

Let op: voor Zwijndrecht (100 meter banen) kun je reserveren onder Zwijndrecht reserveren

Voordat je reserveert

• Ervaar je klachten zoals hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, reuk of smaakverlies? Kom dan niet en maak geen online reservering. Zie ook de KNSA website met de volgende checkvragen
  • Reserveer alleen voor jezelf, dubbele reserveringen worden verwijderd;
  • Ontsmet je handen bij binnenkomst;
  • Geef elkaar de ruimte (letterlijk en figuurlijk), reserveer dus NIET meerdere keren per week;
  • Ben je verhinderd? Annuleer dan je reservering tenminste 24 uur van te voren;
  • Reserveren is alleen mogelijk voor leden, kortom NIET voor introducées of niet-leden;
  • Kom maximaal 5 minuten van te voren;
  • Maximaal 6 schutters én één persoon vanuit bestuur of baancommissie zijn aanwezig in de kantine, met maximaal 6 schutters op de baan, allen tenminste 1,5 meter uit elkaar.
  • De kantine is NIET geopend.
  • Toiletgelegenheden zijn gesloten.
  • Je kunt reserveren in tijdsvakken van 30 minuten. Let op: dit is inclusief inschrijven, installeren, opruimen, uitschrijven en vertrekken.
  • Binnenkomst is via de hoofdingang, vertrek via zijuitgang vanaf de schietbaan, de looprichting wordt aangegeven met pijlen.

Maak hieronder je reservering

Gebruiksaanwijzing bij reserveren

1. Klik op een tijdsslot waarop je wil reserveren.
  2. Het aantal beschikbare plekken wordt met een cijfer bij het tijdsslot aangegeven.
  3. Vul jouw voornaam, achternaam en e-mailadres in en bevestig je inschrijving.
  4. Je ontvangt automatisch een bevestigingse-mail.
  5. Je ontvangt 1 dag van te voren om 18.00 uur een herinnering (reminder).
  6. Het kan zijn dat je bevestiging- of reminder e-mail in je ongewenste berichten terecht komt.
  7. Wij houden rekening met het verwerkingsregister AVG van de vereniging.
  8. De reserveringsgegevens worden verder niet opgeslagen maar verwijderd.